Η Unique by Peace σας εύχεται καλό χειμώνα! Όπως κάθε νέα σεζόν, έτσι και φέτος το χειμώνα, η βιομηχανία της μόδας ορίζει τις νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ. Καινούργια υλικά, τεχνικές, υφάσματα και χρώματα έρχονται να πιαστούν χέρι χέρι σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τα …χεράκια μας!

Ελάτε, να σας δείξουμε τις πηγές έμπνευσής μας, τα χρώματα που μας ταξιδεύουν, τα υλικά μεταμορφώνονται σε κολιέ, βραχιόλια, πλεκτές δημιουργίες, κατασκευές και άλλα πολλά χειροποίητα κοσμήματα.

Τώρα που έπιασε για τα καλά το κρύο, το χρωματολόγιο στα χειροποίητα κοσμήματά μας γίνεται μουντό, πιο σκούρο, πιο βαθύ. Στην κορυφή βασιλεύει το μαύρο, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, πιο κάτω, το νοσταλγικό καφέ ενδυναμώνει την εμφάνισή του, μαζί με το αυστηρό γκρι και σαν δροσερό αεράκι το λευκό, παιχνιδίζει με τη φωτεινότητα του, κάνοντας τον χειμώνα την εποχή των ακραίων χρωματικών αντιθέσεων. Σαν γλυκά ζαχαρωτά, λιωμένα στη ζεστή σοκολάτα, κάνουν την εμφάνισή τους απαλά, μαλακά χρώματα, όπως, το ροζ, το μπεζ, το χρώμα της μόκας, το ιβουάρ για να ζεστάνουν τις χρωματικές αντιθέσεις του λευκού και του μαύρου.

Τα υφάσματα γίνονται αριστοκρατικά βαριά, απαλά βελούδινα δείχνουν το χαρακτήρα τους, ζεστά μάλλινα ακτινοβολούν θαλπωρή, ανθεκτικά καστόρ ενδυναμώνουν τα χειροποίητα κοσμήματα, λεοπάρ σχέδια σαγηνεύουν με την θηλυκή ένταση που ακτινοβολούν και το σατέν με λάμψη πολυτέλειας δηλώνει την διαχρονική του αξία.

Χρυσά στοιχεία κλασικά και αναλλοίωτα στο χρόνο, πετρώματα και κρυσταλλάκια επιδεικνύουν την μοναδικότητά τους και η unique by peace μη μπορώντας να αντισταθεί στην ύπαρξη όλων αυτών μπαίνει στο εργαστήρι και κατασκευάζει unique κομμάτια για να σας υποδεχτεί άλλον έναν χειμώνα με χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές που θα σας κλέψουν την καρδιά. Δεν σταματάμε, όμως, εδώ οι νέες τάσεις τρέχουν ασταμάτητα, οι νέες συλλογές εμπλουτίζονται καθημερινά και μια αέναη διαδρομή στα χειροποίητα κοσμήματα, στολίζει την καθημερινότητα μας, πάντα, παρέα με την Unique by Peace.