Ήρθε και πάλι ο Απρίλιος, μήνας της άνοιξης, των χρωμάτων και των λουλουδιών. Κι αν φέτος μένουμε σπίτι, η άνοιξη και πάλι ανθίζει. Και κάπως, έτσι, άνθισε η Unique by Peace έναν περασμένο Απρίλη κι έφερε χρώματα και ζωγράφισε χαμόγελα σαν τα λουλούδια που χρωματίζουν τα πράσινα τοπία.

Αν και φέτος γιορτάζουμε από το σπίτι, η δημιουργικότητα και η φαντασία δεν γνωρίζουν όρια. Βγαίνουν από τα παράθυρα, ταξιδεύουν και έρχονται σε εσάς μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες μας. Σήμερα, λοιπόν, παίρνουμε τα υλικά μας, βάζουμε σε σειρά τα χρώματά μας, απλώνουμε τα υφάσματά μας, πλέκουμε φιόγκους και σχηματίζουμε ένα τεράστιο Unique. Ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που τόσα χρόνια φανταζόμαστε και δημιουργούμε παρέα, φτιάχνουμε τον δικό μας όμορφο κόσμο με δημιουργίες που σκορπάνε χαμόγελα, δώρα που ομορφαίνουν τις στιγμές μας και γλυκές ανθρώπινες σχέσεις που ξετυλίγονται στο κατάστημά μας.

Χρόνια πολλά και χρόνια καλά Unique by Peace! Με ευχές θα στολίσουμε προς το παρόν, το online κατάστημά μας και ελπίζουμε να φτάσουν ως το σπίτι σας, γιατί μπορεί να είμαστε μακριά αλλά τα όμορφα συναισθήματα ταξιδεύουνε παντού. Μένουμε σπίτι και μοιράζουμε unique χαμόγελα!