Από Μαρτη καλοκαίρι λένε, αλλά στη Unique by Peace φροντίζουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές κάθε εποχής, χωρίς να βιαζόμαστε για την επόμενη. Πλησιάζει ο Μάρτιος, η άνοιξη αχνοφαίνεται και τι καλύτερο από τις μικρές τονωτικές πινελιές στην καθημερινότητα που κουβαλάει ακόμη το χειμώνα. Κι αν ήλιος μας αργήσει, κι αν το κρύο παραμείνει στη παρέα του Μαρτίου, εμείς δεν έχουμε παρά να ομορφύνουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης που δειλά δειλά κάνει το πρώτο βήμα της ανανέωσης.

Χειροποίητο βραχιόλι - Μάρτης με μεταλλική πλακέτα σε χρυσό χρώμα και τυρκουάζ φουντάκι.

Βραχιόλι-Μάρτης METAL ID

Στολίζουμε τα χέρια μας με κόκκινη κλωστή και στεκόμαστε στον ήλιο με χαρά για να κάνουμε την άνοιξη την πιο γλυκιά εποχή. Εκφράζουμε την αισιοδοξία, βάζουμε το χρώμα στην κάθε μας ημέρα και φοράμε χειροποίητα βραχιολάκια-Μαρτακια από τη Unique by Peace.

Χειροποίητο παιδικό βραχιόλι - Μάρτης με ματάκι και κόκκινο φουντάκι. Η συσκευασία περιλαμβάνει και το καρτελάκι της φωτογραφίας.

Παιδικό Βραχιόλι-Μάρτης CUTE EYE

Γδάρτης μπορεί να είναι ο Μαρτης αλλά εμείς χαμογελάμε και τον φοράμε διασκεδάζοντας με ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία, ματάκια και σταυρουδάκια που στολίζουν τα παραδοσιακά βραχιολάκια. Προσαρμοσμένα στο παρόν για να ενταχθούν στην καθημερινότητα μας, αναπολώντας, παράλληλα, τα παιδικά χρόνια από μια εποχή που άφησε το στίγμα της κι έκανε τις συνήθειες παράδοση. Έτσι, ο σύγχρονος Μάρτιος μετετρεψε τις χειροποίητες δημιουργίες με κλωστή σε απαραίτητο αξεσουάρ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη στη νέα εποχή.

Χειροποίητο unisex βραχιόλι - Μάρτης με στρογγυλή πλακέτα σε λευκό χρώμα και χάραγμα "Hello March".

Βραχιόλι-Μάρτης “HELLO MARCH” White

Και φέτος, λοιπόν, ο Μαρτης το βραχιολάκι επισκέπτεται τη Unique by Peace φοράει τα καλά του κι έρχεται σε εσάς ανανεωμένος.

Χειροποίητο βραχιόλι - Μάρτης με μεταλλικό στοιχείο λίρα σε χρυσό χρώμα και μαύρο πλέξιμο.

Βραχιόλι-Μάρτης GOLDEN POUND

Η ασπροκοκκινη κλωστή στην καλύτερη της εκδοχή!