Πολυφωτογραφημένα και πολυσυζητημένα τα στενά σοκάκια, τα μπλε παραθυράκια και τα λευκά σπίτια των νησιών της Ελλάδας. Πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού ονείρου το νησί, η αμμουδιά, το κρυστάλλινο νερό, το αεράκι τις νύχτες και οι ατελείωτες βόλτες σε στενά που θυμίζουν παραμύθι. 

Μια φωτογραφία, ένα τοπίο σαν πίνακας ζωγραφικής, ένα χαμόγελο, μια ανάμνηση. Αναμνήσεις που πληθαίνουν και ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας, χρωματίζουν τις γκρίζες μέρες μέχρι να έρθουν οι επόμενες ηλιόλουστες και φωτεινές.

ΗUnique by Peace ζωντανεύει αυτές τις αναμνήσεις με δερμάτινα σανδάλια ελληνικής προέλευσης και χειροποίητα με Unique by Peace δημιουργίες. Σανδάλια φτιαγμένα για περπάτημα σε δρόμους και σοκάκια που μυρίζουν Ελλάδα. Ο περίπατος, η βόλτα και η διασκέδαση ταυτίζονται με την ποιότητα, την άνεση και το στυλ που προσδίδουν τα σανδάλια.

Η Unique by Peace, με ηλιόλουστη διάθεση δημιουργεί και προτείνει δερμάτινα σανδάλια APHRODITE με λευκό πάτο στολισμένα με στοιχεία Swarovski που λάμπουν σε κάθε βήμα και αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου. Διακριτικό στόλισμα με δυναμική που ξεχωρίζει για σταθερές και άνετες βόλτες. Μικρή δόση πολυτέλειας για καλοκαίρια στα νησιά, φορεμένα από την ανατολή ως τη δύση του ήλιου.

Συνεχίζουμε και γεμίζουμε την βαλίτσα μας με τα σανδάλια MARIE, για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, στολισμένα με κρύσταλλα nude. Σαν βγαλμένα από το βυθό που παρέσυραν μαζί τους κοράλλια και πέτρες, τα δερμάτινα σανδάλια MARIE είναι καλυμμένα με κρυσταλλάκια και στιγματίζουν κάθε καλοκαιρινή ανάμνηση.

Τα όνειρα δημιουργούνται για να γίνουν πραγματικότητα και να καταλήξουν ανάμνηση. Κι επειδή θέλουμε οι αναμνήσεις αυτές να είναι δυνατές και ανεξίτηλες η Unique by Peace αφήνει την υπογραφή της σε όλες αυτές τις στιγμές χαράς και απόλαυσης των καλοκαιρινών διακοπών με δερμάτινα σανδάλια (και όχι μόνο) που θα φορεθούν και θα ζήσουν την κάθε στιγμή σας, θα σας ακολουθούν σε κάθε βήμα σας και θα αγγίξουν τους τόπους των αναμνήσεών και των μελλοντικών ονείρων σας.