Επειδή μας αρέσει να χορεύουμε στο ρυθμό του καλοκαιριού, κι όλα μοιάζουν με γιορτή φοράμε δερμάτινα σανδάλια FIESTA! Αφιερώνουμε το φετινό μας καλοκαίρι σε μια έκρηξη στυλ στα πόδια μας που ακτινοβολεί σε κάθε βήμα! Παιδικά Δερμάτινα Σανδάλια Fiesta


Η Unique by Peace δημιουργεί ένα πυροτέχνημα αισθητικής και τα δερμάτινα σανδάλια –σαγιoνάρες φτάνουν στο απόγειο της καλοκαιρινής μόδας.

Τολμήστε να φορέσετε την πιο εκκεντρική τάση γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που η φαντασία δεν έχει όρια. Όλα είναι επιτρεπτά, οι στυλιστικές φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα και οι δρόμοι σφύζουν από καλοκαιρινά χρώματα. Τα βήματα μας σκορπούν την ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση μας!
Τα δερμάτινα σανδάλια FIESTA, ελληνικής προέλευσης, κατασκευασμένα από τούλινο ύφασμα στα χρώματα της επιλογής σας, είναι ικανά να αιχμαλωτίσουν όλη την ενέργεια του καλοκαιριού. Η στυλιστική υπερβολή σε όγκο και μέγεθος ταυτόχρονα με την ελαφρότητα και το ρομαντισμό του υφάσματος, εξιδανικεύουν ένα από τα, κατά τα άλλα, υποτιμημένα υποδήματα του καλοκαιριού, τις σαγιoνάρες.
Πως μπορούν τόσο εκκεντρικά σανδάλια να συνδυαστούν με τα ρούχα σας?

 

Τα δερμάτινα σανδάλια FIESTA αποτελούν κυρίαρχο αξεσουάρ σε ένα outfit και σίγουρα οι εντυπώσεις μαγνητίζονται χωρίς να αναλώσετε κόπο και χρόνο για το υπόλοιπο σύνολο. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα των σανδαλιών FIESTA πηγάζει από μια επιτηδευμένη υπερβολή μέσα στην απλότητα τους. Μπορείτε να εκφράσετε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς στο σύνολό σας, καθώς η διαφάνεια από το τούλι και το απαλό χρώμα που προσδίδει το ύφασμα ενωμένο, επιτρέπει τις χρωματικές αντιθέσεις. Σταθείτε, αν θέλετε, φειδωλές στα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξετε, χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό, για έναν και μόνο λόγο, που δεν είναι άλλος από τον όγκο που προσδίδουν συνολικά τα σανδάλια. Το απόλυτο ρομαντικό και κοριτσίστικο ύφος δεν μπορεί να αντικατασταθεί, γιατί τα σανδάλια FIESTA, δημιουργούνται για τα πιο stylish και ρομαντικά κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσα από την αθώα αλλά και δυναμική εμφάνιση.
Η Unique by Peace δε θα μπορούσε να μην ολοκληρώσει τη συλλογή με την παιδική σειρά από σανδάλια FIESTA, για να λατρέψει κάθε μικρή κυρία που θέλει να περπατήσει στο δικό της παραμύθι!