Γιορτάζουμε το Φθινόπωρο με Unique by Peace

Ο Οκτώβρης, μήνας ενός ιδιαίτερου φθινοπώρου είναι εδώ και μας υπενθυμίζει ότι οι εποχές αλλάζουν, έρχονται και φεύγουν. Η καθημερινότητα κυλάει σαν το δροσερό νερό ενός ποταμού και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας και να τις ομορφαίνουμε όσο μπορούμε.

Στη Unique by Peace, λοιπόν, περπατάμε στους δρόμους της πόλης με τα πεσμένα φύλλα των δέντρων, μυρίζουμε τα βρεγμένο χώμα από τα πρωτοβρόχια, ανοίγουμε τα παραθυρόφυλλα και εισπνέουμε φρέσκο, φθινοπωρινό αέρα και παίρνουμε έμπνευση για τις χειροποίητες φθινοπωρινές δημιουργίες. Πετραδάκια που αντανακλούν στο φως, χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια που κουβαλάνε όλες τις αναμνήσεις των καλοκαιρινών στιγμών μας, μέχρι να ‘ρθει κρυφτεί ο ήλιος και τα χρωματιστά βραχιόλια που κρατάνε σφιχτά στο χέρι μας την πολύχρωμη διάθεση των ανέμελων καλοκαιρινών ημερών.

Μιας και βρισκόμαστε πλέον στο Φθινόπωρο, γιορτάζουμε την κάθε στιγμή για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο των προηγούμενων μηνών και φροντίζουμε να νιώσουμε όμορφα συναισθήματα με τρόπο απλό και αληθινό. Μικρές είναι οι λεπτομέρειες που αλλάζουν τη στιγμή και τη διάθεση, λίγο χρώμα στην εμφάνισή μας, μία λάμψη που θα λαμπυρίζει σε κάθε πέρασμα του φωτός, χρώματα πολλά και σχέδια χαρούμενα. Όλα αυτά στολίζουν τις δημιουργίες μας και χρωματίζουμε το Φθινόπωρό μας με τις αποχρώσεις της Unique by Peace.

Το πρωί φοράμε χειροποίητα κοσμήματα με στοιχεία στα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου και υφασμάτινες μάσκες σε διάφορα σχέδια που συνοδεύουν εμάς στην πόλη και στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τα παιδιά μας στο σχολείο. Αργά το απόγευμα απολαμβάνουμε ακόμη το ηλιοβασίλεμα, περπατώντας με σανδάλια μοναδικά, φτιαγμένα για εσάς με λεπτομέρειες της δική σας επιλογής. Το βράδυ ευχαριστιόμαστε δροσερές βόλτες με τσάντες Elena Athanasiou, διακριτικές αλυσίδες στο λαιμό και λαμπερά σκουλαρίκια. Κάπως έτσι οι μέρες στολίζονται, ομορφαίνουν και γίνονται μοναδικές.

Στη Unique by Peace ανοίγουμε τα παράθυρα για να υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα εποχή, μέχρι τα παραθυρόφυλλα να κλείσουν από τον πρώτο φθινοπωρινό άνεμο και να αρχίσουμε τις ζεστές χειροποίητες δημιουργίες του χειμώνα.