Με τα ζεστά μεσημέρια, τις παγωμένες γρανίτες και τα βοτσαλάκια που σκάνε μαζί με το κυμα στην ακρογυαλιά. Με τους ξέγνοιαστους βραδινούς περιπάτους που δεν θέλεις να τελειώσουν, σαν να προσπαθείς να σταματήσεις το χρόνο και να μείνεις εκεί.Αυτές τις στιγμές θέλεις να φυλάξεις και να τις έχεις εκεί κρατημένες όσο πιο όμορφες και μοναδικές. Γι’ αυτό φροντίζουμε εμείς στη Unique by Peace, που με τις χειροποίητες δημιουργίες αφήνουμε μια γλυκιά και ρομαντική πινελιά στο φετινό καλοκαίρι.
Πολύχρωμα μοτίβα, ζωηρά χρώματα και διάθεση για ατελείωτο κολύμπι με πετσέτες θαλλάσης που ζωγραφίζουν πάνω στις χρυσές αμμουδιές και τα γυαλιστερά βότσαλα. Αυτό το καλοκαίρι τις πετσέτες θαλάσσης Unique by Peace συνοδεύουν χειροποίητα τσαντάκια που κρατούν τα απολύτως απαραίτητα και γίνονται η παρέα μας που θα μας συντροφεύει για όλες τις ώρες κάτω απο τον ήλιο.

Σειρά Belt Bags City Lady Metallic, Pink με Μαύρα στοιχεία

Όταν έρθει η ώρα για βόλτα και περίπατο φοράμε τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια με στολισμό της επιλογής σας. Προσθέτουμε χρώμα, μπερδεύουμε υλικά και αποτυπώνουμε την καλοκαιρινή διάθεση σε κάθε μας βήμα.

Γυναικεία ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ BOHO CHIC FRESH

Πλησιάζει το βράδυ, το φεγγάρι σχηματίζει ένα φωτεινό μονοπάτι πάνω στη θάλασσα και όλη η λάμψη αντικατροπτίζεται στα κοσμηματα με χρυσό, ροζ χρυσό και ασημί χρώμα, για όλες τις ώρες και διαθέσεις. Boho και ethnic τάσεις πρωταγωνιστούν και μας ταξιδεύουν σε χώρες μαγικές. Τολμάμε να πειραματιστούμε και να συνδυάσουμε υφές και υλικά για ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Καλή και δημιουργική συνέχεια καλοκαιριού με την παρέα της Unique by Peace!