Κι όταν έξω μυρίζει κάτι από άνοιξη, κάτι από καλοκαίρι τότε ένας μήνας γεμάτος λουλούδια, όμορφα χρώματα, ζεστά χαμόγελα και δροσερές στιγμές μόλις ήρθε!

Ο Μάιος μπήκε για να «κλείσει» την άνοιξη και να μας παραδώσει με τις καλύτερες εντυπώσεις στο αξεπέραστο καλοκαίρι, το δικό μας καλοκαίρι! Ήρθε η στιγμή του χρόνου που όλοι περιμένουμε και στη Unique by Peace αυτή την εποχή προετοιμαζόμαστε για ένα καλοκαίρι μοναδικό! Με τα ανθισμένα λουλούδια της άνοιξης που βρίσκονται ολόγυρά μας, τα χρώματα του ουρανού, τα ηλιοβασιλέματα και τις ηλιαχτίδες ετοιμάζουμε χειροποίητες συνθέσεις που θα στολίσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μικρά και μεγάλα. Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τις δημιουργίες Unique by Peace, με σανδάλια στην πιο χαρούμενη εκδοχή τους, με πετσέτες θαλάσσης για να χρωματίσουμε τις ζεστές αμμουδιές και με αξεσουάρ που θα αγκαλιάσουν το μαύρισμά μας. Με τον ήλιο να λάμπει και τα χειροποίητα κοσμήματα Unique by Peace να ακτινοβολούν αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαγικό. Στολίζουμε τα μαλλιά μας με μικρές δημιουργίες, το στυλ ανεμίζει και οι μικρές μας φίλες σαν ανθισμένα μπουμπούκια ομορφαίνουν το καλοκαιρινό μας κάδρο.

Τα υλικά μας για να συνθέσουμε τη μοναδική αυτή εποχή φλοράλ υφάσματα, δαντελένιες κορδέλες, χρώματα σαν σορμπέ παγωτό, ανάλαφρο τούλι, pompon σαν μικρά ζαχαρωτά, φιογκάκια για τα μαλλιά, τις στέκες, τις κορδέλες, τα σανδάλια επιπλέουν σα νούφαρα σε όλη τη Unique by Peace, πέρλες και κρύσταλλα από το χαμένο θησαυρό που βρήκαμε στο βυθό της θάλασσας και μπόλικη από τη μαγεία της χειροποίητης δημιουργίας…αυτά χρειαζόμαστε για να ζήσουμε ένα ακόμη μοναδικό καλοκαίρι!

…και για το τέλος, για να μας μείνει χαραγμένη αυτή η εποχή ετοιμάζουμε για εσάς ξύλινα μπρελόκ με την αναγραφή και το σχέδιο που θέλετε, γιατί ο καθένας είναι μοναδικός και χρειάζεται τη δική του ξεχωριστή και μοναδική αναγραφή που μπορεί να συνοδεύει τις τσάντες, τα κλειδιά και ό,τι άλλο επιθυμεί. Summer is loading!