Άνοιξε τα φτερά της και πέταξε! Η πασχαλίτσα της Unique by Peace ξεκίνησε ένα καινούριο, μακρινό ταξίδι για να μοιράσει τις πασχαλινές της δημιουργίες . Είναι ωραίο να ταξιδεύει κανείς πάνω από τις πασχαλιές και τις ανθισμένες αμυγδαλιές.

Η άνοιξη είναι η πιο γλυκιά εποχή για αλλαγές και νέους προορισμούς. Έτσι λοιπόν, η Unique by Peace φόρεσε τα καλά της, ανανεώθηκε και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Πάσχα με τις πιο ανοιξιάτικες χειροποίητες δημιουργίες.
Η μικρή μας πασχαλίτσα έρχεται να φέρει χειροποίητες λαμπάδες για κορίτσια και αγόρια στα πιο γλυκά χρώματα της άνοιξης, ανθισμένες σαν τα μπουμπούκια της αμυγδαλιάς με φλοραλ σχέδια και χαρούμενα μοτίβα. Λαμπάδες που ταξίδεψαν στο χρόνο και ήρθαν από μια εποχή παραμυθένια, με άμαξες και πριγκίπισσες, ξεκίνησαν να μοιράζονται σε βαπτιστικά και αγαπημένα μας παιδιά.
Κι επειδή το Πάσχα φοράμε κι εμείς τα καλά μας και βγαίνουμε ηλιόλουστες βόλτες και βραδινούς δροσερούς περιπάτους, επιλέγουμε τουρμπάνια και headbands γιατί το στυλ μας κάνει να χαμογελάμε και το χαμόγελο μας ομορφαίνει!
Φυσικά, η πασχαλίτσα Unique by Peace δεν ξεχνά να κάνει στάση στη νονά για να της χαρίσει χειροποίητα κοσμήματα γεμάτα συναισθήματα. Καρδιές και κρεμαστά στοιχεία με μηνύματα αγάπης φορεμένες στο χέρι ή στο λαιμό, συνοδεύουν τις νονές στις πιο χαρούμενες γιορτές.
Κι όταν η πασχαλίτσα της Unique by Peace κάνει πως πάει να ξεκουραστεί, θυμάται πως το καλοκαίρι πλησιάζει και ετοιμάζεται να εμφανιστεί. Έτσι σιγά σιγά, βάζει πλώρη για τα καλοκαιρινά, τα σανδάλια τα μοναδικά! Δερμάτινα και χειροποίητα σανδάλια γίνονται σετ με τις αγαπημένες σας λαμπάδες και κορδέλες και όλα μαζί γίνονται μια παρέα ξεχωριστή, για κάθε κοριτσάκι που περιμένει αυτό το Πάσχα πως και τι!
Αν, λοιπόν, τύχει και στο δρόμο σας εμφανιστεί, αφήστε την να σας οδηγήσει σε μια φωλιά πασχαλινή. Γιατί η πασχαλίτσα της Unique by Peace φέρνει χαμόγελα και αγάπη σε μια γιορτή που τα συναισθήματα και τις αγκαλιές προσφέρει σε όλους απ’ άκρη σ’ άκρη!