Παραμυθένιες λαμπάδες για το πρώτο Πάσχα του μωρού!

Η πρώτη λαμπάδα του μωρού είναι ανεκτίμητης αξίας για τους νονούς και το μωρό γιαυτό πρέπει να είναι φτιαγμένη με αγάπη. Το πρώτο Πάσχα που το μωράκι μας θα βρεθεί στην Ανάσταση και θα έχει τη λαμπάδα της νονάς ή του νονού φτιαγμένη από όμορφα στοιχεία!

Οι χειροποίητες λαμπάδες του Unique by Peace ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα και τα πρωτότυπα σχέδια! Τη φετινή Ανάσταση φροντίσαμε το δωράκι που συνοδεύει τη λαμπάδα να αξιοποιηθεί πλήρως από το βαφτιστικό σας στην εκκλησία! Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή με την Πρώτη μου Λαμπάδα περιλαμβάνει για το κοριτσάκι κλιπς για τα μαλλιά από μαλακό ύφασμα και σαλιάρα τύπου μπαντάνα που μπορεί να φορεθεί και στο βράδυ της Ανάστασης. Ένα άλλο σχέδιο περιλαμβάνει τα αξεσουάρ για τα μαλλιά των κοριτσιών σας, με κορδέλα ή τουρμπάνι ανάλογα τι θα επιλέξετε!

Ο, τι κι αν αποκτήσετε από το κατάστημά μας για τα μικρά σας βαφτιστήρια είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με αγάπη! Το πρώτο Πάσχα του μωρού όσο σημαντικό είναι για τους γονείς άλλο τόσο είναι και για τους νονούς, αφού οι τελευταίοι τού δίνουν και τον απαραίτητο συμβολισμό!