Τι κι αν τα δώρα συμβολίζουν αγάπη μέχρι τώρα, φέτος τα Χριστούγεννα τα δώρα θα αποκτήσουν έναν ακόμη νέο ρόλο.

Κάθε δώρο και μια παρουσία, γιατί φέτος, μπορεί να μετρήσουμε πολλές απουσίες αγαπημένων μας ανθρώπων, αλλά τα δώρα θα είναι εκεί, για να τους νιώσουμε κοντά μας. Δώρα μοναδικά, χειροποίητα, αγάπης δημιουργήματα για να σταλούν σε ανθρώπους δικούς μας, μοναδικούς μιας και τα φετινά Χριστούγεννα είναι κι αυτά μοναδικά και ξεχωριστά, με τον δικό τους τρόπο.

Στη Unique by Peace δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα, πλέκουμε αφράτα, ζεστά σκουφάκια και κασκόλ, στολίζουμε τις όμορφες στιγμές, τις φωτογραφίζουμε, εσύ βλέπεις την εικόνα, διαλέγεις αυτό που θα χαρίσει το μεγαλύτερο χαμόγελο στον άνθρωπο που νοιάζεσαι και αγαπάς και εμείς τελικά φροντίζουμε να το τυλίξουμε στην πιο μαγική συσκευασία των Χριστουγέννων. Όταν τα δώρα βρουν τον παραλήπτη τους, εσύ μπορεί να μην είσαι εκεί, αλλά το συναίσθημα και η μαγεία των Χριστουγέννων θα είναι τόσο δυνατά  δοσμένα που θα σκορπίσουν μόλις τα ανοίξουν και θα φωτίσουν τα πρόσωπα των αγαπημένων μας.

Στη Unique by Peace τα δώρα δε σταμάτησαν ποτέ να μοιράζουν χαμόγελα, ακόμη και φέτος τα Χριστούγεννα αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε περισσότερη αγάπη, ζεστασιά, λάμψη και χαρά στα UNIQUE δώρα που θα επιλέξετε να προσφέρετε.

Καλά Χριστούγεννα!