Ίσως το φθινόπωρο να είναι η εποχή που τα χρώματα αρχίζουν να σωπαίνουν, ο ουρανός ξεθωριάζει και τα παράθυρα κλείνουν. Το φθινόπωρο, όμως, για την Unique by Peace είναι η εποχή της έμπνευσης και της δημιουργίας. Αλλάζει ο καιρός, αλλάζουμε κι εμεις! Δίνουμε χρώμα στα γκρίζα σύννεφα και μετατρέπουμε τη βροχή σε δροσοσταγόνες μοναδικού στυλ.

Ελάτε, λοιπόν, να ανέβουμε στο ροζ συννεφάκι μας και να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι που λέγεται νέα εποχή…νέο ξεκίνημα. Με καινούργιες συλλογές κοσμημάτων που θα μας χαρίσουν τις πρώτες σταγόνες δροσιάς, καλωσορίζουμε το φθινόπωρο, έχοντας ως βασικό μας μέλημα να είναι ένα φθινόπωρο Unique…by Peace. Δημιουργούμε χειροποίητα σκουλαρίκια για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις που αντανακλούν φρεσκάδα και ανανέωση σε κάθε μας εμφάνιση. Με χρυσά ή ασημένια στοιχεία και πέτρες στα αγαπημένα μας χρώματα τα σκουλαρίκια κυριαρχούν στη φετινή σεζόν. Μακριά κολιέ με ιδιαίτερους συνδυασμούς υλικών ή μίνιμαλ λεπτές αλυσίδες με μικροσκοπικά στοιχεία ό,τι κι αν διαλέξετε στη Unique by Peace μπορούμε να το δημιουργήσουμε. Βραχιόλια πολλά, βραχιόλια διαφορετικά με λάμψεις, πέτρες και δέρματα, φορεμένα μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο, δημιουργούν την τάση της φετινής σεζόν και έρχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Όσο για τις μικρές αγαπημένες μας χειροποίητες δημιουργίες που στολίζουν τους μικρούς μας φίλους, το φθινόπωρο μας δίνει νέα σχέδια που αντιπροσωπεύουν τη γλυκιά παιδικότητα που, καταβάθος, όλοι ζηλεύουμε. Σκουφάκια υφασμάτινα, μοναδικά για αυτή την εποχή θα συνοδεύουν τα μικρά μας στο σχολείο σε διάφορα σχέδια, κορδέλες, παπιγιόν και αξεσουάρ που θα δώσουν χρώμα στο δικό τους παραμύθι, με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά.

Στη Unique by Peace η αρχή κάθε νέας εποχής είναι η ευκαιρία για νέες δημιουργίες που γεμίζουν την καρδιά και το μυαλό μας, κάθε νέο ξεκίνημα χρειάζεται αυτές τις μικρές χειροποίητες λεπτομέρειες που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας και μας ταξιδεύουν σε ροζ συννεφάκια…μέχρι τον επόμενο σταθμό που λέγεται χειμώνας…