Οι πρώτες σταγόνες του καλοκαιριού άρχισαν δειλά δειλά να δροσίζουν τη Unique by Peace και να μετατρέπονται σε ολόφρεσκες καλοκαιρινές δημιουργίες για την πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου.
Επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να σας γνωρίσουμε ή περιηγηθείτε με την ησυχία σας στο ιστοχώρο μας και προετοιμαστείτε για το πιο γλυκό και χρωματιστό σας καλοκαίρι!
Οι μηχανές ξεκίνησαν να ράβουν, οι βελόνες μπήκαν στη σειρά, τα ψαλίδια χορεύουν στα καλοκαιρινά υφάσματα και οι ιδέες μεταμορφώνονται στις απολαύσεις του καλοκαιριού.
Πετσέτες παραλίας με κρυμμένη έκπληξη, χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια, στολισμένα για να εντυπωσιάζουν σε κάθε βήμα και φυσικά, κοσμήματα που λάμπουν στον ήλιο του καλοκαιριού!
Τα φρούτα μοσχομυρίζουν και διακοσμούν τα αξεσουάρ παραλίας και τα φλοράλ σχέδια ανθίζουν περισσότερο και χρωματίζουν τις ημέρες μας όσο ποτέ άλλοτε!
Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού που έχει γίνει εξάρτηση ήρθε για να μείνει στην καθημερινότητά μας και δεν είναι άλλη από τη snake addiction. Σε καλοκαιρινές αποχρώσεις πλέον το snake skin αποκτά πιο φρέσκια διάθεση και στολίζει την εμφάνισή σας, για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν φορώντας τις τελευταιές τάσεις της εποχής!
Το boho style που όλες έχουμε αγαπήσει το βρίσκουμε σε χρωματιστά λαχούρια, μεταφέροντας τη νησιώτικη διάθεση ακόμη και στην πόλη!
Ετοιμαστείτε…το καλοκαίρι έφτασε! Η Unique by Peace ανυπομονεί να απογειώσει και φέτος την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου!