Μέρες γιορτινές ήρθαν ξανά, να μυρίσει άνοιξη παντού και το Πάσχα να γιορτάσουμε με χαμόγελα αληθινά. Τα δώρα θα μοιράσουν οι νονοί και οι νονές και η Unique by Peace τα σχεδιάζει, τα δημιουργεί και τα φτιάχνει για τον καθένα μοναδικά. Τα παιδιά έχουν τον πρώτο ρόλο στη χαρά και τους ετοιμάζουμε λαμπάδες με χρώματα πολλά. Για κορίτσια αλλά και αγόρια οι λαμπάδες είναι χειροποίητες, στολισμένες άλλοτε ρομαντικά, σαν από παραμύθι με ήρωες φανταστικούς, μονοκερους μαγικούς και πριγκίπισσες σε κάστρα μακρινά, κι άλλοτε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά με λουλούδια και ουράνια τόξα φωτεινά. Έρχονται μαζί και αξεσουάρ για τα μαλλιά σε χρώματα σαν από γρανίτα παγωτό, παπιγιόν για τους μικρούς πρίγκιπες του παραμυθιού και μακό σκουφάκια για τις δροσερές μέρες της Άνοιξης. Κι αν λόγια σου έρχονται γλυκά, αποτύπωσε τα σε μπρελόκ γραμμένα ξεχωριστά, για να μείνουν για πάντα στην καρδιά.

Στη Unique by Peace μπορείς να βρεις αλλά και να φτιάξεις το δώρο που θα προσφέρεις φέτος το Πάσχα, από χειροποίητα σανδάλια, στολισμένα με ιστορίες του καλοκαιριού, μέχρι χειροποίητα κοσμήματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια που χρωματίζουν τη διάθεση τους με χρώματα πολλά.
Και κάπως έτσι σε περίεργους καιρούς, δίνουμε στο Πάσχα αυτή τη unique πινελιά που θα ζωγραφίσει μονομιάς το μονοπάτι της χαράς. Όταν τα ωραία μένουν σταθερά μπορούμε να ελπίζουμε για το φως που θα φωτίσει κάθε μας γωνιά.
Καλό Πάσχα με χαμόγελα μοναδικά από την Unique by Peace.