Ο αέρας φύσηξε, τα χρώματα γήινα, γεμάτα ένταση και βάθος..Το μυαλό αναπολεί καταγάλανα νερά πλάι σε χρυσές αμμουδιές και κάπως έτσι, το φθινόπωρο εισβάλει στη ζωή μας.. 

Έτοιμοι ή όχι, η εποχή αλλάζει και η Unique by Peace φοράει τα φθινοπωρινά της και σας καλωσορίζει με νέες συλλογές, δροσερές και φρέσκες, σαν το αεράκι που γλυκαίνει την υγρή ατμόσφαιρα του Σεπτέμβρη! Καθώς αδυνατούμε να αφήσουμε στην άκρη τα χρωματιστά, καλοκαιρινά κοσμήματα, τις φλοράλ πετσέτες θαλάσσης και τα στολισμένα σανδάλια, τα μάτια μας μαγνητίζονται από νέα υφάσματα, διαφορετικές υφές, χρώματα της γης και του χειμώνα και μια διάθεση ανανέωσης μας κατακλύζει.

Ένας περίπατος στη φύση μας υποδεικνύει τα νέα χρώματα που προστάζουν οι τάσεις της εποχής..Το υγρό χώμα, τα πράσινα φύλλα των δέντρων που αρχίζουν να ροδοκοκκινίζουν, τα πρώτα πεσμένα φυλλαράκια που παρασέρνει  ο άνεμος, το βαθύ κόκκινο του κρασιού, το σκούρο μπλε της άγριας θάλασσας, οι διάφανες σταγόνες της πρώτης βροχής και το μαύρο της νύχτας δεν μπορούν παρά να παρασύρουν το μυαλό και  να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα.

Κάθε καινούρια εποχή είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπίδα για το μέλλον και μία αφορμή να σβήσουμε τα παλιά και να υποδεχτούμε τα νέα….τα ωραία!!

Το φθινόπωρο είναι αυτή η μεταβατική εποχή που όσο είναι καλοκαίρι δε θέλουμε να έρθει, αλλά όταν έρθει νιώθουμε την ατμόσφαιρα που γλυκαίνει και γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ..

Εμείς στη Unique by Peace, κάθε νέα εποχή, βρίσκουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τη φαντασία μας και να δημιουργήσουμε καινούρια, όμορφα πράγματα που αποτυπώνουν τα χρώματα, τη διάθεση μας και τις αλλαγές που φέρνει η κάθε εποχή.

Νέες συλλογές σε κοσμήματα, δερμάτινα μποτάκια και μπαλαρίνες είναι έτοιμες να υποδεχτούν τη νέα εποχή αλλά και εσάς για να δώσετε το στίγμα και τη φαντασία σας στις μοναδικές,  χειροποίητες δημιουργίες της Unique by Peace….