Τι να φορέσω σήμερα;«Τι να φορέσω σήμερα;» Αυτή η ερώτηση είναι σίγουρο ότι έχει απασχολήσει το μυαλό κάθε γυναίκας, ιδίως, εκείνη την αμήχανη στιγμή που το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο αχανές σκηνικό μιας ανοιγμένης ντουλάπας, με πλήθος ρούχων και αξεσουάρ. Κάπου εκεί , έρχεται η απάντηση «δεν έχω τίποτα να φορέσω», κάνοντας ακόμη και τα άψυχα παντελόνια, μπλουζάκια, τσάντες, κολιέ, βραχιόλια και πολλά άλλα είδη γυναικείας ένδυσης να αναφωνήσουν την ύπαρξη τους, τη στιγμή που εμείς δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε τίποτα που να ικανοποιήσει την εμφάνισή μας.

Κολιέ και βραχιόλια μεταμορφώνουν ένα απλό καθημερινό σύνολο.

Τι να φορέσω σήμερα;

Η UNIQUEBYPEACE δίνει μια απάντηση στην παραπάνω ερώτηση με πολλές, έως και απεριόριστες, εναλλακτικές λύσεις.

[sticky]Φορέστε τα πιο απλά και αγαπημένα σας κομμάτια[/sticky]

Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να εμπνευστείτε κάποιον ιδιαίτερο και εκκεντρικό συνδυασμό με σκοπό να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα. Συνήθως, η απλότητα συνδυασμένη με στιλιστικές λεπτομέρειες είναι αυτή που επιδέχεται σχόλια εντυπωσιασμού. Εμείς, ως λάτρεις των κοσμημάτων και της κατασκευής τους, μεταμορφώνουμε τα απλά, καθημερινά σύνολα με uniquebyPeaceλεπτομέρειες από κολιέ και βραχιόλια.

Έτσι, λοιπόν, ένα από αυτά τα πρωινά που η ώρα τρέχει, η δουλειά περιμένει και ατελείωτοι συνδυασμοί τριγυρίζουν στο μυαλό σας…απλά…

…φορέστε ένα λευκό T-shirt , το σκισμένο σας, ή μη, τζην και εκφράστε όλη τη στιλιστική σας δύναμη με κολιέ και βραχιόλια.

…φορέστε ένα μονόχρωμο φόρεμα με AllStars ή σανδάλια και προσθέστε πολλά πολύχρωμα βραχιόλια για μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη εμφάνιση.

…φορέστε ένα μαύρο παντελόνι ή μαύρο τζην με oversizedtop και παίξτε με τα υλικά και τα χρώματα των κολιέ που θα δώσουν κίνηση σε ένα χαλαρό και ασφαλές σύνολο.

Κολιέ Evelyn, Elephant κορδόνι - Βεραμάν πέτρες. Χειροποίητο κολιέ με κορδόνι,πέτρες σταγόνες κρεμαστές και χρυσά στοιχεία, με προέκταση 4εκ.Ένα κολιέ αναδεικνύει, όχι μόνο, ένα σύνολο ρούχων, αλλά και το ίδιο το πρόσωπο. Ένα κολιέ με λάμψη ή με συνδυασμό
διαφορετικών χρωμάτων και υλικών είναι ικανό να κάνει ένα σύνολο ξεχωριστό που θα ικανοποιήσει τις γυναικείες προσδοκίες για μια μοναδική εμφάνιση.

Βραχιόλια Keep Calm. Χειροποίητο βραχιόλι από ελαστικό lycra κορδόνι σε διάφορα χρώματα με χρυσά στοιχεία "keep calm and...★/♥/♛" .Τα βραχιόλια, με τη σειρά τους, έχουν το προνόμιο της κίνησης, γεγονός που τα καθιστά μέρος ενός συνόλου που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Εκδηλώνουν την στιλιστική τους αύρα με κάθε κίνηση των χεριών, επομένως, μπορούν να αποτελέσουν τον πρωταγωνιστή στην πασαρέλα της καθημερινότητάς μας!
www.uniquebypeace.gr