Διανύουμε την τελευταία βδομάδα του καλοκαιρινού ονείρου, ωστόσο, η δημιουργικότητά μας και η καλοκαιρινή μας διάθεση δεν σταματά ποτέ.

Η Unique by Peace, συνεχίζει να εκπέμπει τη μαγεία της, δημιουργώντας νέες συλλογές και σχέδια σε κοσμήματα και αξεσουάρ. Πριν, λοιπόν, αποχαιρετίσουμε, ημερολογιακά, το καλοκαίρι, η Unique by Peace χορεύει στους ρυθμούς του στυλ και παρουσιάζει ένα νέο καλοκαιρινό δημιούργημα, για να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε με το στυλ μας την καλοκαιρινή αύρα και την γεμάτη ενέργεια διάθεσή μας.

Κολιέ Μuse, για τη μούσα που έχει η καθεμία μέσα της και δεν ξέρει πώς να εκπέμψει τη μαγεία της.

Το κολιέ Μuse, κλείνει μέσα του όλες τις τεχνοτροπίες και τα υλικά που αγαπά να χρησιμοποιεί η Unique by Peace, σε ένα μοναδικό κολιέ. Χειροποίητα σχεδιασμένο , αναδεικνύει τη λάμψη του με χρυσή αλυσίδα στα πλαϊνά ως συνέχεια του φετινού καλοκαιρινού trend στα κοσμήματα, που δεν είναι άλλο από την κοκάλινη ή μεταλλική αλυσίδα στο κέντρο. Επειδή, όμως, αγαπάμε, αλλά ξέρουμε ότι αγαπάτε κι εσείς τις πλέξεις που χαρίζουν ένα κοριτσίστικο και ρομαντικό άγγιγμα, πλέκουμε την αλυσίδα με ύφασμα μακό, σε διάφορα χρώματα, για να δώσει η καθεμία το στίγμα της με την επιλογή της. Το κολιέ Μuse , συμπληρώνεται με πέτρες σε σχήμα σταγόνας, γιατί χρειαζόμαστε μια δόση ελαφριάς πολυτέλειας που θα απογειώσει το κόσμημα.
Το αποτέλεσμα, μοναδικό καθώς περιπλέκει έναν συνδυασμό trends που αναδείξατε το φετινό καλοκαίρι, όπως είναι οι αλυσίδες τα υφάσματα και οι πέτρες. Έτσι, φοράμε το κολιέ MUSE για να κλείσουμε την αγαπημένη μας εποχή με ένα κόσμημα που φέρει όλες τις αναμνήσεις και τις στιγμές μαγείας που ζήσαμε. Ένα μόνο, κομμάτι, το κολιέ Μuse μπορεί να στιγματίσει την εμφάνισή μας και, έτσι, να συνεχίσουμε να έχουμε το καλοκαίρι πάνω μας.
Και καθώς αναπολούμε, τις δροσερές, θαλασσινές στιγμές, σας κλείνουμε το μάτι και σας γεμίζουμε με πολλά υποσχόμενες δημιουργίες που …έρχονται με τις νέες συλλογές του χειμώνα 2014. STAY TUNED!