Μέρες γιορτινές, στιγμές προσωπικές, καινούργιες εποχές… ό,τι κι αν ζούμε είναι για τον καθένα μας κάτι μοναδικό. Η Unique by Peace επιλέγει να αφήσει το στίγμα της σε καθεμία από αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Έτσι, φέτος το Πάσχα βάζει το χεράκι της στο σήμα κατατεθέν της Ανάστασης.

Λαμπάδες που με τις μικρές λεπτομέρειες της Unique by Peace αποκτούν χαρακτήρα και φέρνουν χαμόγελα σε όποιον τις κρατά και όποιον τις κοιτά! Ένα χειροποίητο δωράκι για τις μέρες γιορτής, στολισμένο με δημιουργίες που αγαπήσαμε αλλά και καινούργιες που θα αγαπηθούν!

Χειροποίητη λαμπάδα στολισμένη με υφασμάτινη καρδούλα και ξύλινο κομμάτι puzzle.

Λαμπάδα Petrol BUBBLE HEART

Το νέο μας λοιπόν παραμύθι ξεκινά με αγάπη και καρδούλες αφράτες, μαλακές, κερί σε πρωτότυπο σχηματισμό και το  BUBBLE HEART μπαίνει ξανά στην καρδιά μας και συνοδεύει αυτή τη φορά τις λαμπάδες μας. Το επόμενο είναι λατρεμένο, είναι φορεμένο από την κορυφή ως τα νύχια και είναι το παιχνιδιάρικο PON PON. Το φορέσαμε στις στέκες, στις κορδέλες και στα καλοκαιρινά μας σανδάλια. Ήρθε η ώρα να στολίσουμε τα όμορφα κεριά και να χαρούμε ξανά! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο ορισμός του κοριτσίστικου ρομαντισμού, τα φιογκάκια που έρχονται σε πουά, σε δαντέλα και σε νέα γλυκά σχέδια για να ανανεώσουμε την αγαπημένη μας συλλογή.  Δεν τελειώνουμε όμως εδώ γιατί τα καινούργια ήρθαν για να μείνουν. Χειροποίητα μικροσκοπικά μαξιλαράκια με λουλούδια και κρόσσια, χρωματιστές και χαριτωμένες κουκουβάγιες και υφάσματα που δένουν αρμονικά, γιατί με όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες ηUnique by Peace γίνεται μοναδική. Κι επειδή η Ανάσταση είναι η γιορτή του κάθε νονού και της κάθε νονάς με τα μικρά τους βαπτιστικά, αναγράφουμε τα ονόματα που θέλετε για να είναι η λαμπάδα αφιερωμένη και δοσμένη με αγάπη σε κοριτσάκια αλλά και αγοράκια.

Χειροποίητη λαμπάδα στολισμένη με υφασμάτινο μαξιλαράκι και φούντα από σπάγγο.

Λαμπάδα THE PILLOW with THE FLOWER

Κάπως έτσι, θα γιορτάσουμε φέτος την Ανάσταση παρέα με Unique by Peace λαμπάδες, χειροποίητα κοσμήματα και μοναδικά δωράκια που φτιάχνονται με φαντασία, δίνονται με αγάπη και μοιράζουν χαμόγελα!