Είναι αυτή η εποχή που η καθημερινότητά μας εμπλουτίζεται από ορισμένα πράγματα άκρως καλοκαιρινά και άκρως απαραίτητα για τις πολυπόθητες ζεστές μέρες του χρόνου, τόσο πολύ, που γίνονται καθημερινή ανάγκη και συνήθεια από την υπερβολική χρήση…

Αρχικά, η Unique by Peace δεν θα μπορούσε παρά να καλύψει αυτή την ανάγκη του καλοκαιριού με τον πιο μοναδικό τρόπο και να χρωματίσει το φετινό καλοκαίρι με τσάντες και πετσέτες για τη θάλασσα.

Φιόγκοι που ανεβάζουν την διάθεση και βαμβακερά πολύχρωμα υφάσματα για τις αλμυρές σταγόνες.

Κάπως έτσι, αυτή η καθημερινή συνήθεια του καλοκαιριού που μας θέλει με μια τσάντα και μια πετσέτα θαλάσσης ανά χείρας για τις εξορμήσεις στις παραλίες, συμπληρώνεται με στυλ και αποκτά την πιο χαρούμενη εκδοχή!

Πιο συγκεκριμένα, χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης στα χρώματα φουξια, μπλε, βεραμαν, μαύρο, μπεζ και ροζ σε δυο μεγέθη, για μικρά και μεγάλα κορίτσια, με βολάν σε πουά και φλοράλ σχέδια και φιόγκο στη γωνία,  ξεχωρίζουν με την μοναδική υπογραφή της Unique by Peace. Οι ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές στην παραλία γίνονται μοναδικές με τον πιο χαριτωμένο και κοριτσίστικο τρόπο, με πετσέτες κομμένες και ραμμένες από τα χεράκια της Unique by Peace.

Κι επειδή, μια πετσέτα θαλάσσης ποτέ δεν είναι αρκετή, η Unique by Peace καλύπτει εξ ολοκλήρου τα αναγκαία για την παραλία με τσάντες και σακίδια θαλάσσης που θα γεμίσουν με καλοκαιρινές εικόνες κι αναμνήσεις. Πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, δημιουργούμε χειροποίητα πάνινα σακίδια θαλάσσης με καραβόσκοινο στα χερούλια στολισμένο με υφασμάτινο φιόγκο φλοράλ ή με άγκυρες και φουντίτσα για τις ανέμελες περιπλανήσεις στα νησιά και γιατί όχι και στην πόλη. Συμπληρώνουμε τη λίστα με τα καλοκαιρινά αξεσουάρ με τσάντα θαλάσσης που θα χωρέσει τα απαραίτητα μας, ακόμη για ολοήμερες αποδράσεις,  χειροποίητη, πάνινη, με καραβόσκοινο στα χερούλια και στολισμένη με υφασμάτινο floral φιόγκο και φουντίτσα.

Καλοκαιρινοί πειρασμοί που θα μας συντροφεύουν μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού και που θα δυσκολευτούμε να αποχωριστούμε το φθινόπωρο!

Unique by Peace σε καλοκαιρινή έκδοση για να στιγματίζουμε κάθε εποχή με την σφραγίδα μας!