Φθινόπωρο πια, μας πιάνει το κρύο και αρχίζει η αναζήτηση για κάτι ζεστό, κάτι μαλακό κι αφράτο.. κάτι που να μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και κάτι που να φτιαχνεται με τρόπο μοναδικο και χειροποίητο.

Γιατί οι χειροποίητες δημιουργίες φτιάχνονται με αγάπη και προσωπική φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια που εσείς θα βλέπετε και θα χαμογελάτε. Η Unique by Peace σας κλείνει το μάτι και σας πάει σε μέρη κρύα με την πιο όμορφη παρέα. Πλεκτά σκουφάκια και κασκόλ μοσχομυριστά σαν μια ζέστη αγκαλιά έτοιμα για απαλές, ζεστές και γεμάτες στιγμές που μόνο χαρά θα μας γεμίσουν και το φετινό χειμώνα. Τυλιχτείτε με κασκόλ και λαιμούς, φορέστε το αγαπημένο σας σκουφάκι από τη χειμερινή συλλογή Unique by Peace και ετοιμαστείτε για βόλτες χειμωνιάτικες, χαλαρές και σε ξέγνοιαστες σε μέρη αγαπημένα. Ακόμη και οι Κυριακάτικες εκδρομές αλλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις αποκτούν χρώματα και ζεστασιά με στυλ.

 

Στη Unique by Peace δίνουμε εμφαση στις μικρες διάφορες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Γυναικείο Κασκόλ TWO FURRY BUBBLES XL, Μαύρο με Nude φούντες

Γούνινες λεπτομέρειες, απαλό μαλλί, γλυκά χρώματα, όρεξη για πλέξιμο και αρκετό κρύο …αυτά είναι τα συστατικά που χρειαζόμαστε για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να υποδεχτούμε το χειμώνα που ακολουθεί.