Ακολουθήστε τα βήματα της Unique by Peace και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαράξετε μια πορεία στο στυλ και την μοναδικότητα. Η Unique by Peace αναλαμβάνει να στολίσει και τα χειμωνιάτικα παπούτσια με ξεχωριστές δημιουργίες που θα κάνουν το κάθε ζευγάρι να είναι μοναδικό και να τραβά τα βλέμματα στα πόδια σας.
Αφήστε τα ρούχα σας απλά και κλασικά και δώστε έμφαση στα βήματά σας, περπατήστε τα βροχερά και χιονισμένα σοκάκια με τα αγαπημένα όλων γούνινα μποτάκια στα πιο γλυκά χρώματα και επιλέξτε εσείς το στόλισμα με υλικά και σχέδια δική σας επιλογής, για εσάς αλλά και τα μικρά σας κοριτσάκια. Φιογκάκια, κορδέλες, δαντέλα, κρεμαστά, αλυσίδες, πέρλες και κρυσταλλάκια περιμένουν να ενωθούν και να δημιουργήσουν το προσωπικό σας στυλ αποτυπωμένο στα παπούτσια.


Δερμάτινα μποτάκια για όλες τις ώρες και όλα τα στυλ φοριούνται από το πρωί εώς το βράδυ. Η Unique by Peace προτείνει φέτος το χειμώνα λεοπάρ δερμάτινα μποτάκια για γυναίκες και κοριτσάκια όλων των ηλικιών για βήματα που θα αφήσουν το στίγμα τους, με το λεοπάρ να είναι ο πρωταγωνιστής των trends για το χειμώνα 14-15.


Η σειρά με παπούτσια Unique by Peace συνεχίζει να ομορφαίνει και να αναδεικνύει την ρομαντική διάθεση όλων των κοριτσιών, μικρών και μεγάλων, με μπαλαρίνες σε διάφορα χρώματα και σχέδια στολισμένες με την ξεχωριστή πινελιά που θα δώσει η καθεμία.


Τα παπούτσια καταλαμβάνουν μια από τις πρώτες θέσεις στην ανάδειξη του στυλ, για το λόγο αυτό, η Unique by Peace, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι αυτό, της συνολικής εμφάνισης μιας γυναίκας και προσπαθεί να αποδώσει τη μοναδικότητα που θέλει η καθεμία και δεν μπορεί να βρει σε άλλα παπούτσια… παρά μόνο με τις χειροποίητες δημιουργίες Unique by Peace που στολίζουν το κάθε ζευγάρι. Ταυτίστε την προσωπικότητά σας με το στυλ, η μοναδικότητα πάντα ξεχωρίζει…