Τα χειροποίητα διακοσμημένα σανδάλια μας είναι μια από τις αγαπημένες μας εμπνεύσεις που αφήνουν τη φαντασία μας ελεύθερη να δημιουργήσει και να εκφράσει τις καλοκαιρινές, γυναικείες διαθέσεις. Η πινελιά και το άγγιγμα της Unique by Peace πάνω στα σανδάλια δίνει ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί εικόνες ταξιδιάρικες σε ρομαντικά, καλοκαιρινά τοπία.

Οι συνθέσεις που δημιουργούμε είναι παρμένες από τις εικόνες που μας δίνει η φύση, τα θαλασσινά σκηνικά, τον ήλιο που λάμπει και κάνει τις πέτρες να αστράφτουν και τις ακρογιαλιές να γυαλίζουν. Όπως φυσάει ο αέρας και κυματίζει τη θάλασσα, έτσι, και οι κορδέλες και τα υφάσματα παίρνουν μορφή και αποκτούν καμπύλες.

Εδώ, η φαντασία μας ενώνεται με τη δική σας και γίνεται πράξη πάνω στα δερμάτινα σανδάλια επιλέγοντας, χρώματα, σχέδια, μοτίβα, υφές και υλικά. Ετοιμαστείτε και μπείτε στο καλοκαιρινό πνεύμα των διακοπών, διαλέγοντας με την uniquebyPeaceτα υλικά που θα στολίσουν το πιο αγαπημένο και ευκολοφόρετο υπόδημα του καλοκαιριού!

Θέλουμε, λοιπόν, να σας δώσουμε μια ιδέα για τις επιλογές που θα ταξιδέψουν τα βήματα σας!

Μια σειρά από δροσερά καλοκαιρινά υφάσματα σε παστέλ κυρίως αποχρώσεις και girly μοτίβα κοσμούν το μεγαλύτερο μέρος των σανδαλιών. Αγαπημένο μας design το φλοράλ δεμένο σε φιόγκο είναι το κυρίαρχο σχέδιο. Η δαντέλα βγαλμένη από τα πριγκιπικά παραμύθια είναι το απόλυτο ύφασμα που αγαπά η κάθε γυναίκα. Εσείς επιλέγετε το ύφασμα και τον τρόπο που θέλετε να εφαρμόζει στα σανδάλια σας.

Πέτρες Swarovski , εγγυημένες για τη λάμψη τους ανεβάζουν τα σανδάλια στο επίπεδο της πολυτέλειας, για να λάμπουν στις ακτίνες του ήλιου και στο φως του φεγγαριού.

Κορδόνια και σκοινιά σε διάφορα χρώματα μπλέκονται με παιχνιδιάρικη διάθεση δημιουργώντας με τη φαντασία σας τις εικόνες που αγαπάτε.

Χρυσά στοιχεία, κρεμαστά, δίνουν κίνηση στα σανδάλια και δυναμώνουν την ένταση των ήπιων απαλών υφασμάτων.

Γινόμαστε καλλιτέχνες, η Unique by Peace και εσείς! Παίρνετε τη φαντασία σας, βάζουμε την τέχνη μας και δημιουργούμε τις δικές μας, μοναδικές, χειροποίητες συνθέσεις, όπως ο ζωγράφος ταξιδεύει με τα πινέλα του σε τοπία μαγικά!

Δείτε όλα μας τα σχέδια σε γυναικεία δερμάτινα σανδάλια εδώ !!!