Άνοιξη, εποχή χρωμάτων, λάμψεων και ελαφρών διαθέσεων. Έτσι, λοιπόν, για λόγους έμπνευσης και δημιουργίας βρήκαμε τα πέντε επικρατέστερα χρώματα στην παλέτα της άνοιξης για κοσμήματα και κατασκευές που θα καλωσορίσουν τη νέα εποχή, θα ομορφύνουν την καθημερινότητα και θα χειροκροτηθούν από τις στυλιστικές εξέδρες.

Δίνοντας  έμφαση στα ήπια αλλά γεμάτα χρώματα, στις ψυχρές αλλά παράλληλα απαλές αποχρώσεις, καταλαβαίνουμε ότι, πλέον, η επιλογή χρωμάτων είναι επιστήμη με μεγάλη σημασία στον κόσμο της μόδας και του στυλ. Το κάθε χρώμα είναι ένας ολόκληρος κόσμος με πολλές αποχρώσεις που πολύ προσεκτικά και εμπεριστατωμένα αναδύονται από την βιομηχανία της μόδας και κατακλύζουν στη συνέχεια, τις πασαρέλες, τις βιτρίνες και φυσικά τις ντουλάπες μας και τα κοσμήματά μας.

Το πρώτο χρώμα βγαλμένο κυριολεκτικά από τις ανθισμένες αμυγδαλιές, κατάλληλο για τη μετάβαση από τα ψυχρά χρώματα του χειμώνα σε ένα παστέλ ροζ –μπεζ, για κοσμήματα που μυρίζουν φρεσκοψημένο αμύγδαλο.

Το δεύτερο χρώμα μας μεταφέρει απευθείας στο καλοκαίρι γιατί θυμίζει παγωτό γρανίτα φράουλα, φωτεινό, δυνατό και κοριτσίστικα ακαταμάχητο κλέβει καρδιές και δίνει φως στα κοσμήματα και ξεχωρίζει ανάμεσα στα παστέλ χρώματα της άνοιξης.

 

Το τρίτο χρώμα είναι γλυκό, κυριολεκτικά γλυκό και απαλό, γιατί μας θυμίζει παιδικές κρέμες σε ένα soft yellow αντιπροσωπεύει πλήρως την άνοιξη, προσδίδοντας  μια γλυκιά ελαφρότητα.

 

 

Το τέταρτο χρώμα αναδείχθηκε επίσημα το χρώμα της άνοιξης 2015 με το όνομα #marsala και το απόλυτο βαθύ, ερωτικό και δυνατό αλλά παράλληλα μαλακό χρώμα που ξεχωρίζει και κάνει την διαφορά , στο χρώμα του παλιού καλού κρασιού, εμπνέει ζεστασιά αλλά και μια φωτεινότητα που το καθιστά ιδανικό για μοναδικές εμφανίσεις.

 

 

 

Το πέμπτο χρώμα βασικό του χειμώνα, επεξεργάστηκε και γίνεται άκρως ανοιξιάτικο και μεταβαίνει στη νέα εποχή πιο φωτεινό, πιο γλυκό και ταυτόχρονα ψυχρό γι αυτό και γίνεται μοναδικό. Γκρι του πάγου που αρχίζει να λιώνει και να ζεσταίνει από τις πρώτες ακτίνες του ανοιξιάτικου ήλιου.

 

 

Σας περιμένουμε λοιπόν στη Unique by Peace για να καλωσορίσουμε την άνοιξη και να ομορφύνουμε με τα νέα κoσμήματα, βουτηγμένα στα πιο όμορφα χρώματα της άνοιξης!