κολιέ από την unique by peace
Κι αν όλες έχετε βρει τα σύνολα που θα σας συνοδέψουν τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν, εμείς είμαστε εδώ για να προσθέσουμε την λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.
Καθώς, οι ανοιξιάτικες συλλογές πλημμυρίζουν τα καταστήματα με χρώματα και εντυπωσιακά σύνολα, το μυαλό μας κατακλύζεται από συνδυασμούς ρούχων με τους οποίους θα καλωσορίσουμε επίσημα την Άνοιξη, τον ήλιο και θα χαρούμε το Πάσχα.
Σε ένα σύνολο, όμως, τα αξεσουάρ αποτελούν τις μικρές εκείνες λεπτομέρειες που καθιστούν την εμφάνιση μοναδική και άκρως εντυπωσιακή. Στα αξεσουάρ, όπως είναι τα κολιέ και τα βραχιόλια, αποτυπώνεται το προσωπικό μας στυλ και η διάθεση που έχουμε εκείνη τη στιγμή που κοσμούν την εμφάνισή μας.
Το κάθε κόσμημα, έχει εκείνες τις μικρές πινελιές από χρώματα και υλικά, οι οποίες ανεβάζουν το στυλιστικό μας επίπεδο και δίνουν χαρακτήρα στο κάθε μας σύνολο.
Η UNIQUE BY PEACE έρχεται να σας προτείνει εντυπωσιακά κολιέ και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα σύνολά σας για να κλέψουν τις ματιές όλων και να νιώσετε υπέροχες. Γιατί, αυτό θέλουμε όλες!

Ένα κολιέ

για να είναι εντυπωσιακό δεν είναι απαραίτητο να είναι πλούσιο και απαστράπτον. Η καθεμία από εσάς κάνει τη δική της επιλογή σύμφωνα με το προσωπικό της στυλ.
Έχετε διαλέξει ένα μονόχρωμο φόρεμα; Έχετε κάνει μια ασφαλή επιλογή όσον αφορά τις χρωματικές αντιθέσεις. Το κολιέ σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να λάβει όλες τις διαστάσεις εντυπωσιασμού και υπερβολής καθώς το μονόχρωμο φόρεμα λειτουργεί σαν ένας λευκός καμβάς πάνω στον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε ακόμη και τις πιο τολμηρές μας σκέψεις. Επιλέξτε, ένα κολιέ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα με πλούσια υλικά και γιατί όχι και χρώματα. Μη ξεχνάτε, όμως, τη βάση που είναι το χρώμα του φορέματος για να μπορέσει να αναδειχτεί το κόσμημα.
Εσείς που επιλέξατε ένα φόρεμα με παραπάνω από έναν συνδυασμούς χρωμάτων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας, από τα χρώματα που διακοσμούν το φόρεμα, γιατί αυτό θα είναι και ένα από τα χρώματα του κολιέ. Ένα κολιέ που θα «βγάλει προς τα έξω» το κύριο χρώμα και θα ηρεμήσει την υπόλοιπη χρωματική πανδαισία.
Για εσάς που θα φορέσετε παντελόνι με τοπ, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα δύο μέρη του συνόλου. Εάν το παντελόνι είναι εμπριμέ ή φλοράλ με μονόχρωμο τοπ, τότε επιλέξτε ένα εντυπωσιακό κολιέ που θα εναρμονίζεται με το παντελόνι σας. Εάν, το σύνολο είναι χρωματιστό τοπ με μονόχρωμο παντελόνι, τότε επιλέξτε ένα διακριτικό κολιέ με λάμψη.
Μη φοβάστε τα χρώματα, τολμήστε τα! Συνδυάστε τα, έτσι, που να αναδεικνύουν τα σύνολα σας. Γιατί τα κοσμήματα είναι η γαρνιτούρα που νοστιμεύει την εμφάνισή μας!
Να περάσετε όμορφα!