ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Τα προϊόντα μας – ως επί το πλείστον – είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Ο χρόνος κατασκευής είναι 3 με 7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με το είδος του προϊόντος και το φόρτο εργασίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κι εντός 48 ωρών, θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail. Εάν για κάποιο λόγο δε λάβετε το e-mail ή για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας είτε με e-mail στο info@uniquebypeace.gr  είτε με τηλέφωνο στο 2351302574.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πανελλαδικά με Speedex courier. Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 45€, ενώ για αγορές κάτω των 45€ η χρέωση είναι 3€ (έως 2kg +0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό).

Ταχυδιανομή στην πόλη της Κατερίνης. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ παραδόσεις σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα! Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 45€, ενώ για αγορές κάτω των 45€ η χρέωση είναι 2€.

Παραλαβή απ’ το κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημά μας στη διεύθυνση: Αγίας Λαύρας 3, Κατερίνη 60132.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τραπεζική κατάθεση.
Αφού γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας κι εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση, η παραγγελία αποστέλλεται και παραλαμβάνετε στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5255-069500-320

Όνομα Δικαιούχου: Παρμαξίδου Ειρήνη – Παρμαξίδου Ευαγγελία και ΣΙΑ ΟΕ

Σε περίπτωση online μεταφοράς ο λογαριασμός του καταθέτη θα πρέπει να είναι της Τράπεζας Πειραιώς. 

 

Πληρωμή με κάρτα.

 

Η πληρωμή με κάρτα γίνεται με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης στο ασφαλές δικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Αφού γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και εγκριθεί η συναλλαγή, η παραγγελία αποστέλλεται και παραλαμβάνετε στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Δεχόμαστε κάρτες VISA, MasterCard και Maestro (οποιασδήποτε τράπεζας).

 

ΑΛΛΑΓΕΣ: Αν για κάποιο λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας στο 2351302574. Σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς.