ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με courier (Speedex).
Η χρέωση είναι 3€ για παραγγελία έως 2kg (+ 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό).

• Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τραπεζική κατάθεση.
Αφού γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας κι εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση (Τράπεζα Πειραιώς), η παραγγελία αποστέλλεται και παραλαμβάνετε στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

Τράπεζα Πειραιώς 

Αριθμός λογαριασμού: 5255-069500-320

Όνομα Δικαιούχου: Παρμαξίδου Ειρήνη – Παρμαξίδου Ευαγγελία και ΣΙΑ ΟΕ

Πληρωμή με κάρτα.

Η πληρωμή με κάρτα γίνεται με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης στο ασφαλές δικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Αφού γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και εγκριθεί η συναλλαγή, η παραγγελία αποστέλλεται και παραλαμβάνετε στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης. Δεχόμαστε κάρτες VISA, MasterCard και Maestro.

Αντικαταβολή.
Χρεώνεστε επιπλέον 2€ (τα έξοδα αντικαταβολής) και πληρώνετε στην courier την αξία της παραγγελίας σας.
Η μέθοδος  της αντικαταβολής διατίθεται για παραγγελίες αξίας έως 40€.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε παραγγελίες προϊόντων τα οποία υπόκεινται σε χάραγμα ή κέντημα (εξατομικευμένα προϊόντα), η αξία τους θα πρέπει να προκαταβάλλεται!

 

ΑΛΛΑΓΕΣ: Αν για κάποιο λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας στο 2351302574. Σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Όλα τα προϊόντα είναι 100% χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχει τίποτα σε απόθεμα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με το είδος του προϊόντος και το φόρτο εργασίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κι εντός 48 ωρών, θα λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail. Εάν για κάποιο λόγο δε λάβετε το e-mail ή για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας είτε με e-mail στο info@uniquebypeace.gr  είτε με τηλέφωνο στο 2351302574.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΜΟΝΟ τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.30 – 14.30
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 09.30 – 14.00 και 18.00 – 21.00