Χειροποίητη θήκη για κινητό Nude Floral Φιόγκος σε δύο μεγέθη: 1.Small(διαστάσεις 8x15 εκ.) Κατάλληλο για iphone 4, iphone 4s, iphone 5, iphone 5s,samsung galaxy s3 mini, samsung galaxy s4 mini, 2.Medium(διαστάσεις 9x15 εκ.) Kατάλληλο για samsung galaxy s3, samsung galaxy s4.

Επειδή η φαντασία είναι απεριόριστη και η έμπνευση μια συνεχής διαδικασία, δεν θα μπορούσαμε παρά να την εκφράσουμε σε είδη της καθημερινότητάς μας, καθώς οι πηγές δημιουργίας είναι ανεξάντλητες. Η unique by Peace, δεδομένης της κυρίαρχης θέσης της τεχνολογίας στην ζωή μας, επιλέγει να κατασκευάσει χειροποίητες θήκες κινητών, εισάγοντάς τες στον κόσμο της μόδας και στα trend της εποχής.
Μιλώντας για trends, η φετινή σεζόν κατακλύζεται από λουλούδια και παστέλ αποχρώσεις που θυμίζουν ανοιξιάτικα τοπία, μπλεγμένα με μια κοριτσίστικη αισθητική, αφιερωμένη σε φιόγκους και δαντέλες. Έτσι, οι θήκες κινητών της unique by Peace εντάσσονται στα γυναικεία αξεσουάρ μας και συνιστούν απόλυτη τάση, συνδυασμένες με τα καθημερινά μας σύνολα.
Πως μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε τα σύνολά μας να ξεχωρίσουν με μια νέα στυλιστική λεπτομέρεια; Οι θήκες κινητών διακοσμούνται με λουράκι της επιλογής σας, με σκοπό να φορεθούν στο λαιμό ή τον καρπό σας και να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής σας.
Οι λάτρεις του ρομαντικού στυλ, μπορούν να επιλέξουν μια θήκη για το κινητό σε παστέλ απόχρωση, ροζ ή βεραμάν, στολισμένη με λουλουδάτο ή δαντελένιο φιόγκο και πουά σχηματισμούς για μια εμφάνιση με προσεγμένες λεπτομέρειες, που δεν αφορούν μόνο τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ.
Για τα κορίτσια με casual διάθεση, επιλέξαμε να ντύσουμε τα κινητά μας με θήκες από τζην ύφασμα και φιόγκους σε χαρούμενα χρώματα. Γιατί, με τους φιόγκους εκφράζουμε την girly διάθεση που λατρεύεται από όλα τα trends της εποχής.
Ας ομορφύνουμε, λοιπόν, το κινητό μας με αυτή τη νέα σειρά αξεσουάρ που σας προτείνει η unique by Peace. Ανανεώστε το στυλ σας με θήκες κινητών που θα τραβήξουν τα βλέμματα για τη μοναδικότητα τους και την άψογη εμφάνισή τους, με χειροποίητη την κάθε τους λεπτομέρεια.
IMG_20140329_133113[quote]Γιατί το στυλ είναι μια μοναδική έκφραση προσωπικότητας και διάθεσης που ακτινοβολεί σε όλες τις εκφάνσεις της γυναικείας εμφάνισης, από την πιο μεγάλη στην πιο μικρή, όπως μια θήκη κινητού made by uniquebyPeace!

[/quote]