Δερμάτινη τσάντα La Tour EiffelΤσάντα. Ένα αξεσουάρ σχεδόν προέκταση του χεριού μας. Γυναικείο φετίχ που παρασέρνει τις στυλιστικές μας φαντασιώσεις. Πρακτικότητα, προσωπική έκφραση του στυλ και απογείωση των νέων τάσεων της μόδας. Οι σχεδιαστές των διάσημων οίκων, και όχι μόνο, αποτυπώνουν όλη τους την φαντασία και την δημιουργικότητα στις τσάντες, χωρίς περιορισμούς προσπαθώντας να κατακτήσουν το γυναικείο καταναλωτικό κοινό με τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ για τις τολμηρές, τα πιο πολυτελή υλικά για τις απαιτητικές αλλά και την απλότητα να γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα trends για τις γυναίκες που αγαπούν το κλασικό και την κομψότητα.
Η Unique by Peace συνεργάζεται με την εταιρεία La Tour Eiffel PARIS γιατί τα προιόντα της εναρμονίζονται με το ύφος και τη διάθεση του καταστήματός μας. Επιλέγουμε τσάντες La Tour Eiffel PARIS που αποτελούν συνέχεια των κοσμημάτων και των αξεσουάρ που κατασκευάζουμε και ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας.
Για να δούμε τα πράγματα αναλυτικά,
η ιστορία της εταιρείας La Tour Eiffel PARIS ξεκινά από το 1918 στο Παρίσι και φημίζεται για την ποιότητα και κομψότητα των προιόντων της. Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα σε σχέδια και μεγέθη η φιλοσοφία της La Tour Eiffel PARIS βασίζεται στην απλότητα και τη ανθεκτικότητα που καθιστούν τις τσάντες ένα από τα πιο πρακτικά και κλασικά αξεσουάρ. Eντάσσουν, ωστόσο, διακριτικά, τις νέες τάσεις της μόδας στην σταθερή και με το λογότυπο της εταιρείας, σχεδιασμένη βάση τους.
Τα γήινα χρώματα είναι αυτά που επιτρέπουν τις τσάντες La Tour Eiffel PARIS να γίνονται αξεσουάρ κατάλληλα να κρατιούνται από το πρωί έως το βράδυ, χειμώνα καλοκαίρι και να είναι πάντα in- fashion.
Διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες, με σήμα ορόσημο τον πύργο του Άιφελ, είναι συνήθως η λεπτομέρεια στις τσάντες που τις στολίζει με κομψότητα.
Η ποιότητα του γνήσιου δέρματος ξεχωρίζει τις τσάντες La Tour Eiffel PARIS γιατί κατέχουν επάξια τις πρώτες θέσεις στις κριτικές και συναγωνίζονται την ποιότητα των προϊόντων μεγάλων γαλλικών οίκων μόδας.
Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσουμε σε μια καλή ποιοτικά τσάντα που θα μας συνοδεύει καθημερινά και θα κουβαλάει μέσα της όλη μας την καθημερινότητα… γιατί ας μη ξεχνάμε ότι μια γυναικεία τσάντα μπορεί να κρύψει μέσα της μια ολόκληρη ζωή που αν κάποιος την ψαχουλέψει μπορεί να βρει ακόμη και τις πιο μικρές πτυχές της γυναικείας προσωπικότητας.
Η γυναικεία αισθητική αποτυπώνεται στην εξωτερική εμφάνιση της τσάντας αλλά το εσωτερικό της είναι αυτό που την καθορίζει!

Όλη η συλλογή μας εδώ: http://www.uniquebypeace.gr/?product_cat=%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-la-tour-eiffel