Παρίσι, 1918. Ένα αξιοθέατο εντυπωσιακό και επιβλητικό στέκεται πελώριο, εκπέμποντας μαγεία που κατακλύζει μια πόλη γραφική, καλλιτεχνική με έναν απροσδόκητο δυναμισμό. Μια εταιρεία το μετατρέπει σε σύμβολο ρομαντισμού και γυναικείας φαντασίωσης. Ταξιδεύει με μια καρτ ποστάλ και γίνεται εικόνα που σκορπά γλυκά συναισθήματα, διεγείροντας τις αισθήσεις.
La tour Eiffel Paris
‘Ένα αξιοθέατο πόλης, μετατρέπεται σε σύμβολο μόδας. Κατακτά τις γυναικείες καρδιές και γίνεται σήμα κατατεθέν της κομψότητας και της ποιότητας. Η εταιρεία La tour Eiffel Paris, προσφέρει αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Δερμάτινες τσάντες, άκρως θηλυκές διατηρούν την κλασική κομψότητα και προσδίδουν έναν αέρα νεωτερισμού με στοιχεία από την τελευταία λέξη της μόδας.
Μοναδικός αντιπρόσωπος στο Νομό Πιερίας, η UNIQUE BY PEACE, διαθέτει τις εκλεκτές , δερμάτινες τσάντες La Tour Eiffel, για απαιτητικές γυναίκες που η επιλογή της καθημερινής τσάντας είναι θέμα υψίστης σημασίας. Μια τσάντα ποιοτικά κατασκευασμένη ακολουθεί τη γυναίκα, απτόητη από χρονικές φθορές, σαν ένας αντάξιος συνοδός που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.
Τσάντες καλάθια, χειρός, ώμου, βραδινές, πορτοφόλια, backpacks με χρυσές λεπτομέρειες που προσδίδουν πολυτέλεια και το διακριτικό σήμα του Πύργου του Άιφελ να κοσμεί περίτεχνα το κάθε προϊόν, δεν μπορεί παρά να γίνουν αντικείμενα λατρείας για όλες εμάς.
Επαναλαμβανόμενα μοτίβα του πύργου εντάσσονται στις τελευταίες τάσεις που εκπέμπουν ανεπιτήδευτο στυλ. Ασφαλής επιλογή για κάθε εμφάνιση, οι δερμάτινες τσάντες La Tour Eiffel φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, για όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ. Το κλασικό μετουσιώνεται σε μοντέρνο με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Λάτρεις του Παρισιού, δεν έχετε παρά να τις δείτε από κοντά, να τις δοκιμάσετε και οι παριζιάνικες νότες θα σας ακολουθούν όπου και να βρίσκεστε! Ο γαλλικός αέρας θα φρεσκάρει το σύνολο σας και η γαλλική φινέτσα θα γίνει το σήμα κατατεθέν σας! Η unique by peace περιμένει να σας καλωσορίσει στο ροζ κόσμο της αλά γαλλικά!