Χειροποίητα βραχιόλια από ελαστικό lycra κορδόνι σε διάφορα χρώματα με χρυσά στοιχεία "keep calm and...★/♥/♛" .

Καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυναικών και όχι άδικα αφού, αν αναπολήσουμε παιδικές μνήμες, από μικρά κοριτσάκια, ένα από τα πρώτα «κοσμήματα» που δοκιμάσαμε και φορέσαμε ήταν τα βραχιόλια. Μπορεί να ήταν πλαστικά ίσως και σαν ζαχαρωτά αλλά κάπως έτσι, τα αξεσουάρ μόδας μας ακολουθούν έως σήμερα. Εμείς, ως γυναίκες, πλέον, πιο εκλεπτυσμένες και με σαφή την έννοια του στυλ, προτιμούμε τα βραχιόλια για να συνοδέψουν την εμφάνισή μας, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα λάμψης.
[abbr]Τα χειροποίητα βραχιόλια μας φτιάχνουν την διάθεση[/abbr]. Φορέστε πολλά! Όσο πιο πολλά μπορείτε! Φέτος το καλοκαίρι, η φαντασία κάνει τα βραχιόλια να μας ταξιδεύουν σε μέρη και εικόνες. Χρωματιστά, υφασμάτινα, με μικρές διακριτικές αλυσίδες, με κρεμαστά σχέδια… όπως και να είναι μας χαρακτηρίζουν και μας θυμίζουν…
Μας θυμίζουν τα χρώματα του καλοκαιριού, τη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα. Βραχιόλια σε έντονα χρώματα, χειροποίητα από την unique by Peace με διάφορα υλικά και κρεμαστά σχέδια ή πλακέτες αποτελούν μία από τις κυρίαρχες παιχνιδιάρικες τάσεις για φέτος το καλοκαίρι.
Αλυσίδες, είτε λεπτές και διακριτικές είτε μεγάλες, πλεγμένες με ύφασμα και άλλα υλικά, είναι αυτές που μας μεταφέρουν σε χρυσές αμμουδιές, μας φέρνουν στο μυαλό το κύμα που σκάει και κάνει την άμμο να λαμπυρίζει σα να έχουν πέσει χιλιάδες μικροσκοπικά διαμαντάκια.
Χειροποίητα Βραχιόλια από πέρλες σαν βγαλμένες κατευθείαν από τα κοράλλια, φοριούνται για να ολοκληρώσουν με κομψότητα και φυσική ομορφιά το στυλ μας.
Φορεμένα σε περίοπτη θέση, μπλεγμένα στις κινήσεις των χεριών μας, τραβούν τα βλέμματα και είναι αυτές, οι λαμπερές λεπτομέρειες που στέκονται σαν στολίδια με φόντο τα ρούχα μας.
Τα βραχιόλια μπορούν να σταθούν και μόνα τους, στον καρπό μας. Πολλές είναι οι φορές, όμως, που έχουν παρέα τα δαχτυλίδια και τα κολιέ. Δεν χρειάζεται να είναι ίδια αλλά το ένα να συμπληρώνει το άλλο δίνοντας τις απαραίτητες δόσεις λάμψης και χρώματος που χρειάζεται το στυλ μας για να απογειωθεί.
Υπερβάλλετε φορώντας πολλά διαφορετικά βραχιόλια, αλλά κινηθείτε σε ήρεμους ρυθμούς με τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής σας.
Εναλλακτικά, φορέστε μικρές διακριτικές χρυσές λάμψεις σε λαιμό και χέρια, βραχιόλια λεπτά που θα γυαλίζουν σε κάθε ακτίνα φωτός.

χειροποίητα βραχιόλια από την Unique By Peace!

Η μόδα είναι μαγεία και φαντασία… Η unique by Peace φαντάζεται, ονειρεύεται και εκφράζει με τα κοσμήματα τις ομορφιές που έχουμε όλες μέσα μας!