Εκπτώσεις και εμείς σου έχουμε ότι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις την Unique by Peace συλλογή σου και φυσικά τα αξεσουάρ σου!

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και τα σκουφάκια μας έχουν την τιμητική τους. Η φετινή μας συλλογή με τα σκουφάκια περιλαμβάνει εκτός από το κλασικό μας σχέδιο, σκουφάκια με διάφορα στοιχεία επάνω όπως είναι τα pom pom, διαφορετικές πλέξεις αλλά και πιο πυκνές πλέξεις. Τα Unique by Peace σκουφάκια συνοδεύουν τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ και ολοκληρώνουν το απόλυτο winter look σας. Τα σκουφάκια μας αποτελούν την ιδανική επιλογή τις κομψές εμφανίσεις που αναζητάτε στις χειμερινές σας εξορμήσεις!

Οι εκπτώσεις αφορούν και τα μοναδικά μας κοσμήματα! Στοιχεία και λεπτομέρειες που συνθέτουν τα πιο cool necklaces της εποχής. Αν αγαπάτε τις πέρλες, τις λεπτές αλυσίδες και τα μικρά στοιχεία που μοιάζουν με ζαχαρωτά τότε θα λατρέψετε τα κολιέ μας. Φορέστε τα κοσμήματά μας από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα κρασάκι με τις φίλες σας και απογειώστε κάθε σας εμφάνιση!

Τα λέμε σύντομα με νέες προτάσεις!

xxx