2015 Ευχές αμέτρητες, από καρδιάς για υγεία και χαρά διαρκείας! Η Unique by Peace εύχεται το 2015 να είναι μια χρονιά δημιουργική με πολλή φαντασία, με πολλά όνειρα που δεν θα μείνουν, όμως, όνειρα αλλά θα γίνουν πραγματικότητα. Ας πιάσει ο καθένας την πραγματικότητά του και ας αρχίσει να την διευρύνει, να την στολίζει, να την πλάθει όπως ακριβώς την θέλει. Εμείς εδώ, πάντως, ξέρουμε τι θέλουμε και έχουμε, ήδη, ξεκινήσει να δημιουργούμε την πραγματικότητα της Unique by Peace ακόμη πιο λαμπερή, ακόμη πιο μοναδική!
Ο δικός μας ρόλος είναι ξεκάθαρος, είναι να κάνουμε την γυναικεία καθημερινότητα να λάμπει! Με αυτές τις μικρές χειροποίητες δημιουργίες που αγαπάμε και αγαπάτε, που κάνουν ξεχωριστή την κάθε ημέρα και στολίζουν την εμφάνιση και τη διάθεσή μας. Το 2015 προβλέπεται ακόμη πιο ξεχωριστό και μοναδικό. Η Unique by Peace σκαρώνει νέα σχέδια, με φαντασία και όρεξη να δημιουργήσει κοσμήματα που θα μείνουν, όχι μόνο στην εμφάνισή μας, αλλά και στην καρδιά μας.
Για να καλωσορίσουμε το νέο sparkling χρόνο και για να είναι πιο λαμπερός κι αστραφτερός από ποτέ προτείνουμε το:
Βραχιόλι SHINY in LEATHER


Ξεκινάμε τη χρονιά φορώντας στον καρπό μας το πιο shiny βραχιόλι με βάση από διπλό φυσικό ή μαύρο δέρμα με μαγνητικό πλακέ κούμπωμα καλυμμένο από στοιχεία swarovski.
Φως που αντανακλάται, χαρίζοντας τη λάμψη που θέλουμε να εκπέμπουμε για όλο το χρόνο, για να μη ξεχνιόμαστε και να διατηρήσουμε τη χαρά μας και την ανεβασμένη μας διάθεση μέχρι τέλους! Γιατί είναι καλό, να κρατήσουμε λίγη από την χρυσόσκονη των εορταστικών ημερών και να τη σκορπάμε που και που, κατά τη διάρκεια του χρόνου, σε στιγμές που θέλουμε να μεταφέρουμε τη μαγεία των ημερών που μόλις αφήσαμε πίσω μας.
Το να λάμπουμε από έξω αλλά κι από μέσα, πρέπει να γίνει ο στόχος της νέας sparkling χρονιάς. Η  Unique by Peace  αναλαμβάνει με σιγουριά την εξωτερική σας λάμψη με χειροποίητα κοσμήματα και δημιουργίες… όσο για τα υπόλοιπα… έχουμε έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μας!

Leave a little sparkle wherever you go with Unique by Peace!