Μήνας Ιανουάριος, στην καρδιά του χειμώνα με παγωμένο αεράκι και παρόλα αυτά με ζεστή διάθεση! Θέλουμε σε αυτές τις καιρικές συνθήκες το στυλ μας να μείνει ανεπηρέαστο. Το κρύο, ο αέρας και η βροχή μας δίνουν ευκαιρίες να φορέσουμε αξιολάτρευτα χειμωνιάτικα αξεσουάρ που θα θέλουμε ο χειμώνας να διαρκεί περισσότερο!
Επιλέξαμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ UNIQUE BY PEACE για να σας δώσουμε αφορμή να βγείτε, να χαρείτε τις κρύες μέρες του χειμώνα, να απολαύσετε τις χειμωνιάτικες αποδράσεις και τα παγωμένα τοπία και να ζήσετε τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίζει και αυτή η εποχή. Γιατί ο χειμώνας έχει ομορφιές και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να τις κρατήσουμε στις εμπειρίες μας.
Έτσι, λοιπόν, η Unique by Peace στολίζει την εμφάνισή μας με τις δικές της ομορφιές για να ζούμε την κάθε στιγμή μοναδική με κοσμήματα και αξεσουάρ unique!

To μάλλινο σκουφάκι VINYL.


Mε διακοσμητικό clip μαύρο φιόγκο από vinyl ύφασμα με σχέδιο Chanel σε χρυσό χρώμα και μαύρη στρόγγυλη πέτρα στο κέντρο του. Ένα από τα πιο ελκυστικά σχέδια σε all time classic μαύρο και με το μυστηριώδες vinyl κατακτά τις καρδιές μας.
Το Κολιέ TRIPLE BAR, τριπλό κολιέ από suede στριφογυριστό κορδόνι με 3 χρυσές κυλινδρικές βέργες. Είναι unique και stylish εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα διαχρονικά κλασικό σε μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες.


Τελειώνουμε με το πιο ζεστό, χειμωνιάτικο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από τα αγαπημένα όλων μποτάκια με γούνινη επένδυση σε μαύρο χρώμα

λα και στοιχείο Chanel

λα και στοιχείο Chanel

η Unique by Peace αφήνει το στίγμα της με Μαύρο Φιόγκο Δανδέλα..

για να αφήσετε κι εσείς το δικό σας stylish στίγμα στους χιονισμένους δρόμους…