Μια λέξη μικρή κι απλή αλλά τόσο μοναδική! Μαμά… γιατί η μαμά είναι μόνο μία, τόσο ξεχωριστή όσο και η σχέση μας μαζί της, ιδιαίτερη, έντονη αλλά και τρυφερή. Με αφορμή, λοιπόν, τη γιορτή της μητέρας, τα συναισθήματά μας γλυκαίνουν, οι αναμνήσεις μας κατακλύζουν και η αυθόρμητη αναζήτηση της «δικής της» αγκαλιάς ξεκινά…

Ένα μπουκέτο λουλούδια πολύχρωμα, όπως και η ζωή μας «μαζί της»,  ένα χειροποίητο κόσμημα Unique by Peace κι ένα απέραντο ευχαριστώ για το τότε, το τώρα και το μετά… και όλα αυτά για τη μαμά.

Η Unique by Peace ,λοιπόν, προτείνει γι αυτήν την ξεχωριστή και γλυκιά γιορτή, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα που θα δώσουν χαρά, στυλ και θα ομορφύνουν  τις μοναδικές μας μαμάδες .

Εμείς, επιλέγουμε το κολιέ ROSARY WITH STONE XL, χειροποίητο μακρύ κολιέ με κρύσταλλο, στοιχείο swarovski και πέτρα οβάλ στο τελείωμα στα πιο γλυκά και απαλά χρώματα, γλυκό ροζ, κομψό nude, δροσερό τυρκουάζ, καραμελέ αλλά και διαχρονικά λευκό και μαύρο. Ένα κολιέ που θα «μπει» στις καρδιές των μαμάδων για την απλότητα και διαχρονικότητα του, ταυτόχρονα με τη μοναδική πινελιά της Unique by Peace που χαρακτηρίζεται για το κομψό και ρομαντικό στυλ.

Την Κυριακή οι μαμάδες θα είναι εκεί, θα μας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές και ένα πλατύ χαμόγελο με αξία ανεκτίμητη, κι εμείς προσθέτουμε μια μικρή λεπτομέρεια που θα τις κάνει να νιώσουν ακόμη πιο όμορφα, με το κολιέ ROSARY WITH STONE, της Unique by Peace… γιατί θέλουμε να δημιουργούμε αυτές τις μικρές χειροποίητες λεπτομέρειες που λέγονται κοσμήματα για να συμμετέχουν στις πιο όμορφες, μοναδικές στιγμές μας με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιράζοντας μαζί με τα δώρα και συναισθήματα…

Χρόνια πολλά μαμά!!!