Όταν τα φύλλα πέφτουν και τα χρώματα αλλάζουν η διάθεσή μας ταξιδεύει σε νέες εικόνες, γλυκές στιγμές και αντικείμενα λατρείας που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, ζεστά με αέρα ανανέωσης. Φθινόπωρο, εποχή περισυλλογής, ανασυγκρότησης και νέων συλλογών. Η νέες φθινοπωρινές συλλογές της Unique by Peace τονώνουν το προσωπικό μας στυλ με κοσμήματα, τσάντες και ρολόγια και καραμελώνει τις γλυκές μας δεσποινίδες με κορδέλες, κοκαλάκια, σκουφάκια, μπαλαρίνες και πολύ φαντασία. Ο μικρόκοσμός μας, λοιπόν, φέτος το φθινόπωρο ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει σε μια γλυκιά διαδρομή που δεν θα αφήσει πικραμένο κανέναν. Τα αγόρια της παρέας μας αυτή την εποχή του χρόνου δίνουν το δικό τους στίγμα και σκορπίζουν αστέρια με σκουφάκια γεμάτα στυλ και σαλιάρες με κεντημένα γράμματα που χαρίζουν αυτή τη χαριτωμένη αντίθεση στον μαγικό ροζ κόσμο των κοριτσιών.

Η Unique by Peace, μεγαλώνει και το φθινόπωρο ανανεώνεται, προσθέτοντας άλλη μια γλυκιά απόλαυση τη  Unique Events που επίσημα πλέον καθορίζει τις πιο όμορφες στιγμές σας. Αναλαμβάνει να στολίσει με κοσμήματα, αξεσουάρ, παπούτσια και πολλά άλλα το γάμο, τα βαφτίσια και όχι μόνο με τον μοναδικό τρόπο που μόνο η Unique… ξέρει. Λίγο τούλι, μερικά πούπουλα και φτερά, σκόρπιες πέρλες εδώ κι εκεί ,μερικά φύλλα από απαλό μετάξι, ιριδίζοντα κρύσταλλα γιατί η λάμψη μας αρέσει και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας στιγματίζουν την καρδιά και τα συναισθήματά μας.

Κι όταν ο ουρανός γίνεται γκρίζος και το κρύο μας κυκλώνει, η Unique by Peace ξέρει πώς να χρωματίσει και να ζεστάνει την καθημερινότητά μας αλλά και τις σπουδαίες μας στιγμές, με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που σχηματίζουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας αλλά και στα πρόσωπα των παιδιών μας. Φέτος, με την πιο γλυκιά διάθεση από ποτέ προσφέρουμε τη ζαχαρένια μας δημιουργικότητα σε εσάς που θέλετε να είστε μοναδικές και μέχρι να έρθει ο χειμώνας ας απολαύσουμε τις νέες φθινοπωρινές συλλογές Unique by Peace.